Cartell de convidats

José Manuel López López

Compositor i pedagog, ha realitzat col·laboracions amb artistes, com el pintor José Manuel Broto, els videoartistes Pascal Auger i Francis Naranjo, o el poeta Dionisio Cañas. Actualment és  professor-investigador i director del “Atelier de composition” en  la Universitat París 8  i professor de composició en el  Conservatori Edgard Varèse (CRD) de Gennevilliers, a França. En 2017 és nomenat professor de composició en el Conservatori regional de París (CRR).

http://www.josemanuel-lopezlopez.com/es

Marta Gentilucci

Marta Gentilucci

En 2017, va ser compositora en residència en IRCAM, i la seua investigació es va centrar en la veu i les tècniques de veu estesa. Entre els seus pròxims projectes en 2018, residirà en el Experimentalstudio dónes SWR Freiburg (DE) per a escriure una nova peça per a soprano, percussió i electrònica en viu.

http://martagentilucci.com/

Alexander Schubert

Va estudiar bioinformática i composició. El seu interés està en explora les interfaces entre gèneres entre música acústica i electrònica, combinant diferents estils musicals amb conceptes clàssics contemporanis.
Des de 2011 ensenya electrònica en viu en el conservatori de Lübeck.
Les seues obres s’han realitzat més de 400 vegades en els últims anys per nombrosos conjunts en més de 25 països.

http://www.alexanderschubert.net/

Maya Kimura

Maya Kimura

Graduada en Música en el “Col·legi De Drama I Música Toho Gakuen”. Des de la seua infància, va rebre nombrosos premis i reconeixements, inclòs el primer premi del Festival de Música Country*Koto, va guanyar el Premi de Premsa Hokkaido Shinbun, el Premi d’Incentiu del Superintendent d’Educació i el Premi Cultural Betsukai-cho (2012). És membre de “koto₋4plus”. professor de l’Associació Miyagi Koto. A més, actualment dirigeix a estudiants en el club soukyoku a l’Escola Secundària Kuki en Saitama.

Biografia-Biography

Norio Sato

És un multipremiat guitarrista japonés, considerat un dels artistes més importants al Japó hui dia i ho convoquen amb freqüència per a estrenar importants obres. És director artístic de l’Essamble Nomad. És professor de guitarra en la Universitat de Música Elisabeth a Hiroshima i la Universitat de Toho a Tòquio. Ha gravat discos com a solista amb ALM-rècords.

https://www.ensemble-nomad.com/profile-1/