JORNADA DE PORTES OBERTES CSMC 2024

🎼 Descobreix el teu futur a través de la música! 🎶 🎹

📣 Vine i participa a les Jornades de Portes Obertes del Conservatori Superior de Música de Castelló! 🏫 Del 8 al 12 d’abril, et convidem a descobrir les nostres instal·lacions, programes acadèmics i activitats extracurriculars.

👉 NO et pots perdre aquesta oportunitat única per explorar les diferents especialitats que oferim, incloent pedagogia, composició, música antiga, interpretació, direcció i moltes més!

🎹 Durant les jornades, podràs:

  • Participar en classes obertes i tallers interactius amb el professorat
  • Gaudir de recitals i concerts a càrrec dels nostres estudiants destacats.
  • Coneixer els requisits d’admissió, i el procés d’inscripció a proves.
  • Tenir l’oportunitat de parlar amb professors i estudiants actuals per resoldre tots els teus dubtes.

📅 No t’ho perdes! El professorat del centre es posarà en contacte amb tú per establir el dia i la data de la jornada! Inscriu-te ara mateix!

📝 Formulari d’Inscripció: ACÍ

🕒 Data límit d’inscripció: Divendres 28 de març

No deixes passar aquesta oportunitat d’explorar el teu potencial musical i formar part de la nostra comunitat apassionada per la música! 🎵✨

 

———————————————————————————————————————————–

 

JORNADA DE PORTES OBERTES 2023

19 i 22 D’ABRIL 2023

JORNADES DE PORTES OBERTES DEL CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA “SALVADOR SEGUÍ” DE CASTELLÓ

Els pròxims dies 19 i 22 d’abril el Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló celebrarà les seues jornades de portes obertes on podreu conéixer al professorat, el centre i el seu funcionament acadèmic, així com totes les especialitats ofertades.

Tot l’alumnat assistent a les Jornades de Portes Obertes estarà també convidat com a oient a les classes que desitge durant estos dos dies i preguntar tant al professorat com a l’equip directiu i al personal administratiu qualsevol qüestió. Però abans, heu d’omplir el següent formulari (vos recomanem que prèviament consulteu els pdfs que estan més avall per a saber la docent o el docent amb la o el que vos agradaria poder parlar):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCpP3ltNy6s46Qoa8Lo-Tp_4ZbRYdWPBZMutxNL9d4HtN6Kw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0