FestMus

FestMus

Del 13 al 16 de març a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

El Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló presenta la 1ª edició del FESTMUS, festival de música especialitzat en promoure i difondre música de nova creació amb tecnologies. En la seua estrena com a festival aquest 2022, celebrarà el III Concurs Internacional d’Interpretació de Música de Nova Creació: Re_Cre@, junt al festival ENSEMS i amb el suport de l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana (ISEACV), Institut Valencià de Cultura (IVC), Ajuntament de Castelló de la Plana, Auditori i Palau de Congressos de Castelló, Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

DATA D’INSCRIPCIÓ: FINS A L’1 DE MARÇ 2022

Per a més info i inscripcions:
https://www.festmus.com/es/re_cre/

Re_Cre@ es presenta com una competició on joves artistes demostraran les seues destreses en la interpretació d’obres musicals actuals en tots els seus mitjans, ja que tenen cabuda tant la música acústica com la fusió d’arts escèniques o arts mixtes, la música electrònica i música electró-acústica, la multimèdia i l’art sonor.

Aquest esdeveniment continua amb el propòsit d’oferir una oportunitat als i les joves intèrprets de promocionar les seues carreres artístiques i, concretament, com  a intèrprets de música de nova creació. Esperem açò servisca també com a referent, així com d’inspiració per a molts altres futurs músics i músiques, i que puguen i es senten animats a explorar el món creatiu musical on viuen. Que disposen d’un espai on el mèrit a eixe aprenentatge, la creativitat, l’esforç i molts altres valors es vegen recompensats i premiats, així com també que siguen avalats per referents en la matèria i per les nostres institucions.

De la mateixa manera, la continuïtat d’aquest concurs aportarà el seu suport a la composició i producció musical més recent, ja que el grup que resulte guanyador en cada una de les edicions, interpretarà una estrena absoluta d’una obra per encàrrec a alguna compositora o compositor de la Comunitat Valenciana.

El concurs, regulat per unes bases que pretenen cuidar als i les intèrprets, i pensades per a obres d’actualitat, obren l’escenari a distintes formacions i distints formats, tant grups de cambra com ensembles, dirigits o no. I amb l’objectiu d’emprendre un camí: que les músiques del nostre temps arriben al públic i que els i les joves  intèrprets formen part d’aquest espai nou i actual i puguen expressar-se amb els seus propis llenguatges.

Música en present i amb molt de futur.

La organització del concurs

Deixa un comentari