Última hora

Convidem a tot l'alumnat del Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" a participar en la pròxima reunió-informativa del Programa Erasmus+ que tindrà lloc en directe a través de la plataforma Cisco Webex el proper dilluns, 2 de novembre, a les 16h.
Per poder assistir heu d'enviar un e-mail a la següent adreça de correu: erasmus@conservatorisuperiorcastello.com amb les següents dades: e-mail, cognom, nom, especialitat i tutor.
Rebreu l'enllaç per connectar-se a la reunió dos dies abans de la reunió.
En la reunió es tractarà la CONVOCATÒRIA D'AJUDES ERASMUS PER A LA MOBILITAT D'ESTUDIANTS CURS 2021-2022

El programa de Mobilitat d'Estudiants Erasmus + ofereix a l'alumnat del Conservatori Superior "Salvador Seguí" "la possibilitat de dur a terme, durant el període comprès entre l'1 de juny de 2021 i el 30 de setembre de 2021, estades d'estudis en conservatoris, universitats i institucions d'educació superior.

En la pàgina web del Conservatori dintre de la pestanya INTERNATIONAL OFFICE-GOING ABROAD podreu consultar la Guia Convocatòria ERASMUS, on trobareu tota la informació necessària.

www.conservatorisuperiorcastello.com/going-abroad/
... Ver másVer menos

22 horas  ·  

Continúan las Clases Magistrales con el violinista Vasko Vassilev en el CSMC... ... Ver másVer menos

6 días  ·  

Continuan las Clases Magistrales con el violinista Vasko Vassilev en el CSMC.

#CSMC #vaskovassilev #music #conservatorio #teaching #arts #performance #interpretación #violín
... Ver másVer menos

1 semana  ·  

Clases Magistrales con el prestigioso violinista Vasko Vassilev en el CSMC

#ClasesMagistrales #masterclass #cultura #music #arts #conservatorio #CSMC #Castellón #performance #interpretación #músicaclasica
... Ver másVer menos

1 semana  ·  

La professora Marina Sanchis López ha estat entrevistada per al programa El Musiquer que emet la ràdio autonòmica valenciana À Punt Radio i la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes cada dissabte i diumenge.
Al programa es fa un repàs a la seua biografia, les seues fílies i les seues dèries, de manera "dolça, concertante e piu divertente".

#csmc #castelló #arts #music #conservatori
... Ver másVer menos

1 semana  ·  

El profesor de Oboe del CSMC Jesús Fuster actuará con el Quinteto Cuesta el próximo domingo 25 de octubre dentro del Ciclo de Cámara del Palau de la Música de Valencia.

Entradas en:
www.palauvalencia.com/evento/quinteto-cuesta-5/
... Ver másVer menos

1 semana  ·  

AVISO IMPORTANTE:

Estrenamos nuevos canales de comunicación!

ES IMPORTANTE QUE TODXS LXS ALUMNXS OS SUSCRIBÁIS para que estéis al tanto de todas las novedades musicales y administrativas de una forma más rápida (especialmente al Canal de Telegram a través del enlace que tenéis más abajo)

Instagram (Usuario: @csmc_musicarts):
www.instagram.com/csmc_musicarts/?hl=es

Canal de Telegram (Usuario: @CSMC_musicarts): t.me/conservatoriosuperiorcastellon
... Ver másVer menos

2 semanas  ·