Associació d’alumnes

Conservatori Superior de Música de CastellóDes de l’Associació d’Alumnes del Conservatori Superior de Castelló “Salvador Seguí” volem donar la benvinguda a tots els estudiants que han decidit cursar el seu Títol Superior en el nostre centre. Des de la ACSMC ens encarreguem de representar als estudiants tant en els àmbits interns i provincials com a nivell estatal; ja que formem part del consell de FNESMUSICA (Federació Estatal d’Estudiants de Música). La nostra labor és la de defensar els drets dels estudiants i treballar dia a dia per a incrementar la qualitat educativa que ofereix el nostre centre, així com de denunciar tot allò que ens perjudica. Entre altres activitats, també ajudem a organitzar i aconseguir masterclass i recomanacions en el camp ERASMUS.

Sabem que els Estudis Superiors d’Ensenyances Artístiques es troben en desigualtat front als Estudis de Grau pel que fa a beques, instal·lacions, ajudes, i un llarg etcètera i, encara que som reconeguts pel nivell dos del MECES, el nostre títol es veu calumniat i infravalorat. Des de la ACSMC, junt a FNESMUSICA i la resta d’associacions d’estudiants de música d’Espanya, lluitem front aquesta desigualtat per poder, en la mesura que siga possible, arribar a tenir el nivell educatiu i burocràtic que ens pertany, com ja tenen la resta d’estudiants de música a tota Europa.

Pots formar part de la nostra associació com a representant, com a alumne/a implicat/a o, simplement per estar informat en tot moment de l’actualitat; ens podeu seguir a les xarxes socials (Facebook i Instagram) i inscriure’s al nostre grup de Whatsapp.

Ens importa la qualitat que rep l’alumnat del nostre centre, i creiem que el compromís recau en tots nosaltres per seguir treballant pels que estan i pels que vindran.

Conservatori Superior de Música de Castelló

President
José Pascual Gassó García, composició

Vicepresidenta
Paula Morín Pérez, trompeta (Màster)

Secretaria
Tamar Priego Galiano, piano

Tresorer
Hector Madueño Pallarés, viola

Vocals
Marta Aparisi Sanz, flauta
Laura Villalba Gerardo, piano
Alma Valentina Decinti Torrejón, flauta
Pedro Miguel Garrido Berjano, piano