PAU MOLTÓ BIOSCA – FRENCH HORN JAZZ PROJECT

Presentació oficial del seu primer disc

Música > Jazz
17/10/2020 – Hora: 20:30

Venda d’entrades

El French Horn Jazz Project naix de l’estudi de les possibilitats de la trompa en el jazz realitzat pel trompista Pau Moltó, intèrpret i Professor de Trompa en el Conservatori Superior de Músia de Castelló. El principal atractiu d’esta experiència musical és el treball d’exploració de la sonoritat d’un instrument que tradicionalment ha estat restringit al món del clàssic.

Amb French Horn Jazz Project, Moltó centra l’atenció en els matisos expressius que este instrument de vent metall, poc habitual en este àmbit, oferix a un gènere viu i en constant canvi com és el jazz. D’esta manera, el projecte planteja un recorregut per les distintes etapes i estètica de la trompa en relació amb el llenguatge jazzístic i la sonoritat que oferix a una formació jazzística.

El projecte està concebut per a ser interpretat per un quintet en el seu format original, encara que també compta amb una rica obertura creativa per a adaptar-ho a altres formacions com a quartet o trio.

El repertori de French Horn Jazz Project, compost per Pau Moltó, explora els temes amb què els pioners Julius Watkins i John Grass van introduir este instrument com a solista en la primera mitat del segle XX. Així mateix, s’inclouen obres d’autors contemporanis, compostes expressament per a este projecte.

Formació:

  • Pau Moltó a la trompa
  • David Pastor a la trompeta
  • Vicente Pérez al trombó
  • Kontxi Lorente al piano
  • Jordi Gaspar al contrabaix
  • Ramón Ángel Rei a la bateria

Feu un comentari