Nova pàgina web

Conscients de la necessitat d’establir un canal de comunicació ràpid i còmode amb el nostre alumnat, en el Conservatori Superior de Música de Castelló hem pres la decisió de renovar la nostra pàgina web. Aquesta renovació ha suposat una evolució en el interface d’usuari, dissenyat sobretot per a funcionar de manera adequada en qualsevol dispositiu mòbil. També hem fet una revisió dels continguts, ordenant-los d’una manera més coherent i intuïtiva.

Conservatori Superior de Música de CastellóEsment a part mereixen les imatges, proporcionades en gran manera pel alumnat. Aquestes fotografies il·lustren la nostra pàgina web i proporcionen una imatge molt més real i propera del dia a dia del nostre centre.

Hem creat una nova secció d’agenda d’actualitat, on anirem publicant tots aquells esdeveniments i actes culturals que siguen del vostre interès. També esperem que aquest nou espai es convertisca en punt de trobada d’alumnes i professors, on publicar no sol esdeveniments, sinó també articles d’interès i reflexions sobre la música i l’educació.

Esperem que us agrade i, sobretot, que us servisca d’eina per a estar al dia dels temes docents i culturals que ens concerneixen a totes les persones que formem part d’aquest projecte.

 

Feu un comentari