Màster classe de violí i recital a càrrec de Víctor Correa

Master class de violí i recital a càrrec de Víctor Correa i Paloma González (piano).

Dimecres  8  de gener.

  • Màster classe de 9.00 h. a 14.00 h.

El dijous 9 de gener.

  • Màster classe de 9.00 h. a 11: oo h.

  • Confèrencia de 11:00 h. a 11:45 h. “El sistema educatiu als EEUU” Saló d’actes del conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castello.

  • 11:45 h. Recital Víctor Correa i Paloma González. Saló d’actes del conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castello.

Víctor Correa-Cruz, ha gaudit d’una intensa carrera als EEUU i Europa. Està en possessió de diversos premis com el “Vila de Madrid” o el del “IV Concurs Internacional de Quartets de Cremona”. Ha sigut convidat a actuar en els més importants cicles del seu país, així com en altres festivals d’Europa (SIMF-England, Cittá di Monopoli, Festival di Bologna, Primavera di Ravenna, Festival de Nis, Stuttgart Festival) i USA (Austin Chamber Music Festival, South Eastern Music Center, Virginia Festival, Westport Chamber Sèries). Els seus concerts han sigut retransmesos per Ràdio Nacional d’Espanya en nombroses ocasions.Format en orquestres com la JONDE i la Youth Orchestra of European Countries, té una àmplia experiència professional com a concertino en orquestres espanyoles i nord-americanes. Manté una col·laboració constant amb la pianista Paloma González, amb la qual ha presentat en gires internacionals el seu disc “Feeling Spain” (Big Music). És membre del Mediterranean String Trio, grup resident en el Festival Internacional “Francisco Tárrega”, amb actuacions en el circuit internacional i Auditori Nacional de Madrid. Ha impartit classes magistrals a Espanya, Itàlia, Anglaterra, Sèrbia, Alemanya i USA. Víctor Correa-Cruz es va formar en el Conservatori de Badajoz, traslladant-se després a Madrid (Real Conservatori, Escola Reina Sofia), i posteriorment a la Universitat d’Indiana (USA). Els seus principals mestres de violí han sigut Pedro León, Nelli Shkolnikova, Yuval Yaron i Zakhar Bron. Ha assistit a classes magistrals de Franco Gulli i Joseph Gingold. Doctorat en Direcció d’Orquestra per la University of South Carolina (USA), va rebre el premi “Manuel and Rose-Mary Álvarez” com a graduat més brillant de la seua promoció. En 2010 va fundar l’Orquestra de Cambra Extremenya, en la qual actua com a concertino i director artístic. Ha sigut catedràtic de Quartet de corda en el Conservatori Superior de Música de Salamanca i professor de Violí i Orquestra en el Conservatori “Adolfo Salazar” de Madrid. En l’actualitat és professor en la Facultat de Música de Southeastern Louisiana University (USA).

Feu un comentari