Màster classe de percussió amb Wojciech Herzyk

Els passats dies 2,3 i 4 de desembre l’especialitat de percussió realitzà una màster classe amb el percussionista Wojciech Herzyk.

Wojciech Herzyk actua regularment com a solista i músic de cambra en importants escenaris europeus i estatunidencs, emfatitzat per una musicalitat extraordinària i una tècnica excel·lent. Recentment es va unir a la Orkiestra Muzyki Nowej (New Music Orchestra) com primer percussionista, i es va unir a la facultat de la prestigiosa Acadèmia de Música Karol Szymanowski com a professor a la seua ciutat natal de Katowice, Polònia.
En 2007, el Sr. Herzyk va ser convidat a unir-se a la classe del Prof. Robert van Sice en l’Institut Peabody de la Universitat Johns Hopkins, on va rebre el seu Diploma de rendiment de postgrau amb una beca completa. El Sr. Herzyk també posseeix títols de l’Acadèmia de Música Karol Szymanowski de Katowice (MM / BM ’07 amb medalla: Primus Inter Parells). A més de Robert van Sice, els seus mentors inclouen a Keiko Abe, Stanislaw Proksa, Svet Stoyanov i Tom Freer. És guanyador d’importants concursos de percussió a Europa (inclosos Linz AU, IMG_7919
Plovdiv BG, St. Fermo IT, Varsòvia, Wroclaw i Katowice PL) com a solista i com a part d’un duo de percussió.

 

Feu un comentari