Dr. Guillem Escorihuela Carbonell

És Doctor en didàctica de la música per la Universitat de València (2017). Màster en Investigació en Didàctiques Específiques (2014) i Professor d’Educació Secundària (2011) per la Universitat de València. Màster en Interpretació Musical per la Universidad Internacional de Andalucía (2013). Obté el Títol Superior de Música al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València (2010) en la càtedra del Dr. Joaquín Gericó.

Presenta publicacions i comunicacions en el camp de l’educació performativa i la seva pròpia recerca. A més, des del 2014 publica regularment crítiques i ressenyes per a la revista musical Doce Notas, i des 2021 col·labora escrivint Notes al programa per al Palau de la Música de València. També ha estat convidat com a professor a l’Escola Superior de Música de Lisboa (2019) i el Conservatori di Musica Luigi Cherubini de Florència (2022). És membre numerari de la M.I. Acadèmia de la Música Valenciana.

En l’àmbit artístic col·labora amb l’Orquestra de València, Simfònica de Castelló, Banda Municipal de Bilbao, així com amb els grups Ensemble Palau, Orquestra de cambra Eutherpe, Ensemble Collegno, Harmonie Ensemble o Kissar Ensemble. Actua regularment en cicles de música de cambra al voltant de la Comunitat Valenciana en diverses formacions, destaquen els concerts amb la pianista Sonia Sifres o la integral dels quartets de Mozart per a flauta, juntament amb el Cuarteto de Cuerda Valencia.

És professor de Departament de Música de Cambra i Orquestra del CSMC. En la seva experiència docent també destaca haver estat professor de la Universitat Jaume I en el Màster en Didàctica de la Música, de la Universitat Internacional de València en el Màster en Formació de Professorat d’Educació Secundària i el Màster en Interpretació i Investigació Musical, i en els Graus en Mestre/a en Educació Infantil i Educació Primària de Florida Universitària.