Maite Aguilar

  • Departament: Vent Fusta
  • Assignatures que imparteix: Flauta Travessera, Repertori Orquestral, Instrument Afí
  • Correu electrònic: mt.aguilarcortina@iseacv.gva.es

Natural de Meliana (València), va obtindre el Títol Superior en l’especialitat de Flauta Travessera al Conservatori “Joaquín Rodrigo” de València, on li va ser atorgat el Premi Fi de Carrera l’any 1993. Va assolir el Diploma de Estudis Avançats a la Universitat de La Laguna (Tenerife), Departament d’Història de l’Art, l’any 2011.

En el camp de la música de cambra ha participat, amb variades formacions, en nombrosos Festivals i Cicles de Música: Festival de Guitarra de Zarautz, Joves Valors Universitat de Deusto, Setmana de Música Contemporànea de Leioa, Cicle Cultural CajaCanarias, Fundació Mapfre Guanarteme, Setmana Cultural Icod de los Vinos, Primavera Musical El Hierro, etc.

De forma periòdica ha col.laborat amb les orquestres  Simfònica de Bilbao i Simfònica de Tenerife. Amb aquesta darrera, en actes com el XXI Festival de Música de Canàries, el 75é Anniversari de la Fundació de l’Orquestra o el treball discogràfic “La Huella del Guanche”. Gràcies a estes participacions ha treballat sota la direcció dels mestres Franz-Paul Decker, Juanjo Mena, Lü Jia, Edmon Colomer o Víctor Pablo Pérez, entre d’altres.

Ha sigut professora de Flauta Travessera  i Música de Cambra als Conservatorios Professionals de La Rioja  i Leioa (Biskaia), i als Conservatoris Superiors de Canàries (seu de Santa Cruz de Tenerife), Alacant i Castelló

https://www.youtube.com/channel/UCdODts89YlvAVxzr9gc8svA