Rubén de la Rosa Beltrán

  • Departament: Vent – Metall i Percussió
  • Assignatura que imparteix: Trompeta
  • Canal YouTube

Comença els seus estudis musicals als 8 anys en l’Ateneu Musical Schola Cantorum de La Vall d’Uixó amb D. Miguel De la Fuente i posteriorment estudia amb D. Manuel López. En 2001 acaba el grau superior en el Conservatori Superior de Música de Castelló amb Matrícula d’Honor obtenint  el  premi final de carrera.

Posteriorment segueix els seus estudis amb Luis González (Orquestra Simfònica de Madrid i Musikene) Cessar Asensi (Orquestra Comunitat de Madrid) i Antonio Cambres (Orquestra Simfònica de Madrid).  Entre 2007 i 2009 realitza un Màster en Pedagogia i Interpretació per la Universitat de València amb el professor Rubén Marquès (solista OCV Palau dels Arts) i en 2011-2012 realitza estudis de Postgrau en el CSA amb Rubén Marquès, Tamas Davida (solista OCV Palau dels Arts) i Gabor Tarkovi (solista Orquestra Filharmònica de Berlín).

En 2017 obté el Màster en Recerca Musical Per la Universitat Internacional de València.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb els professors: Maurice André, Eric Aubier,  Hakan Hardeberger,  Max Somerhalder, Thomas Stevens i Douglas Prosser entre uns altres.

Des de 2001 col·labora amb diferents agrupacions i orquestres destacant Banda Simfònica Municipal de Madrid, Orquestra simfònica Ciutat d’Oviedo i Orquestra Municipal de València.

Des de 2004 fins a 2011 és professor de  diversos Conservatoris Professionals d’Aragó i des de 2011 fins a 2015 és professor en els Conservatoris Superiors de Música “Joaquín Rodrigo” de València i “Oscar Esplà” d’Alacant. Des de 2016 és professor del Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló.

Compagina la labor docent amb diverses col·laboracions en La OCV Palau dels Arts amb els directors  Lorin Maazel, Valery Gergiev, Omer Weimar, Henrik Nànàshi, Nicola Luisotti, Vladimir Jurowski, Riccardo Chailly i Zubin Mehta entre uns altres.  Col·labora també en l’Orquestra Simfònica de Castelló com a solista.