Dr. Lluís Marzal Raga

  • Departament: Vent -Metall i Percussió
  • Càrrec: Cap de Departament
  • Assignatures que imparteix: Percussió; Màster: Interpretació instrumental a solo; El dúo instrumental; Instrument alternatiu
  • Correu electrònic: lluismarzal.lm@gmail.com

Doctor Cum Laude per la Universitat Politècnica de València (UPV).

Professor Superior de Música en la especialitat de percussió pel Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.

Està en possessió del Màster d’Estètica i Creativitat Musical (Universitat de València- EG), Màster d’interpretació i investigació Musical (VIU), i del Diploma d’Estudis Avançats (Universitat de València-EG).

Ha estat guardonat amb el Premi Extraordinari Final de Carrera, Primer Premi en el Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes de Juventudes Musicales de España, i es Premi Nacional de Música 2005, en la modalitat de Interpretació, com a membre del Grup Instrumental de València.

Ha format part o col·laborat amb les següents agrupacions: Joven Orquesta Nacional de España, Orquestra de València, Orquestra Simfònica de València, Orquesta Sinfónica del Principado de Asturias, Orquesta Ciudad de Granada, Orquestra Simfònica de la Comunitat Valenciana i Banda Municipal de València.

Ha desenvolupat la seua labor docent en el Conservatorio Profesional de Música de Gijón, Conservatorio Profesional de Música de Almansa, Conservatori Professional de Música “José Manuel Izquierdo” de Catarroja, Conservatorio Superior de Música de Salamanca, Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, així com en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València.

Actualment és catedràtic de percussió del Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló, i membre del Grup Instrumental de València.