Jaime Moscardó Tudela

  • Departament: Vent – Metall i Percussió
  • Assignatura que imparteix: Trombó
  • Correu electrònic: j.moscardotudela@iseacv.gva.es

Natural de Benigânim (València) on comença la sea formació a la Societal Instructiva Musical. Obté el títol profesional al Conservatori de Xätiva i el superior al Conservatori superior de música de Castelló de la Plana en l’especialitat de trombó.

Al 2021 obté el titol profesional al conservatori profesional d’Albaida en l’especialitat de Tuba i al
2022 el Mäster Universitari en Investigació Musical per la VIU.

Com a intèrpret ha format part de la banda de la federació de la Comunitat Valenciana, de les orquestres joves de Catalunya i de Castelló i de la banda Jove de la Unió Europea. En el 2004 guanya el concurs de trombó Europeu de les Regions en l’especialitat d’excel-lent. Ha col-laborat en grans orquestres d’âmbit nacional a Madrid, Barcelona, Sevilla, Malaga, Pamplona, València etc… i també internacional com l’öpera de Turin. De 2009 a 2011 ha estat membre de l’orquestra d’Extremadura i de 2012 fins a 2019 a l’orquestra
de Cordova.

Com a docent ha treballat al conservatori profesional Jesús Guridi de Vitoria Gasteiz (2015) i
Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia (2021).

Conjuntament a la formació de trombó també assisteix a classe de direcció de banda amb els professors Jose Rafel Vilaplana, Ramón Garcia i Tomas Gilabert i amb Cristóbal Soler. És licenciat en Direcció de Banda per la Royal Schools of Music de Londres.

Actualment és docent en el Conservatori Superior “Salvador Segui” de Castelló i en les escoles de
música d’Alfarrasi i La Nova d L’Olleria També és director de la banda Santa Cecilia de l’Alqueria de la Comtessa i de la Banda Instructiva d’Alfarrasi.