Dr. Batiste Bernat

  • Departament: Vent – Metall i Percussió
  • Assignatura que imparteix: Trompa
  • Correu electrònic: batistehorn\@yahoo.es

Catedràtic de Trompa en el Conservatori Superior de Música  “Salvador Seguí” de Castelló de la Plana i professor de trompa l’escola d’alts estudis musicals de la Unión Musical  de Llíria.

Doctor per la Universitat de València, realitza la seua tesi “Diseño i validació d’un model d’avaluació institucional per als Conservatoris Professionals de Música de la Comunitat Valenciana”.

Llicenciat en Direcció de Banda per Royal Schools of Music de Londres, estudia direcció amb diversos directors; Fº Navarro Lara, Manuel Galduf, Vicente Egea, José R. Pascual-Vilaplana, Jan Cober. Ha dirigit diversitat de bandes, orquestres i corals,i ha obtingut diversos premis Nacionals.

Forma part de nombroses agrupacions de cambra, bandes i orquestres, Banda Municipal de A Corunya, Orquestra RTVE, Orquestra Simfònica de Galícia, Orquestra del Nord de Portugal, Virtuosos de Moscou, Orquestra “Amici Musicae”,  Orquestra de Cambra Gallega, Orquestra i Cors del Teatre Líric de Barcelona, Orquestra Simfònica de Castelló, Orquestra “Spanish String Ensemble” i Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana entre altres, realitzant nombrosos concerts per Espanya, França, Suïssa, Àustria, Alemanya, Itàlia Portugal, Rússia, Bulgària i Xina.