Dra. Tíscar Martínez Bayona

  • Departament: Piano
  • Assignatura que imparteix: Repertori amb Piano per a Instruments
  • Correu electrònic: martinez_tisbay@gva.es

Natural de Quesada (Jaén), inicia els seus estudis musicals a l’edat d cinc anys. Amb huit anys comença els seus estudis de piano en el Conservatori Elemental de Música Maestro Paterna de Cazorla, va a accedir després en el Conservatori Professional de Música Andrés Segovia de Linares. Continua la seua formació pianística en el Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València per a estudiar amb Mario Monreal i amb Victòria Alemany. Finalitza els seus estudis de piano en l’Institut Superiore di Studi Musicali Pietro Mascagni de Itàlia amb Daniel Rivera. Ha realitzat el Màster Universitari en Professor d’Educació Secundària i el Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques, ambdós en la Universitat de València. Paral·lelament, i a més a més d’exercir com a professora de piano des de l’any 2008, ha realitzat cursos, seminaris i congressos d’interpretació pianística, de perfeccionament musical i de formació permanent del professorat.

Des de l’any 2017, és funcionària interina en el Cos de Catedràtics de Música y Arts Escèniques. Actualment, és professora de Repertori amb piano al Conservatori Superior de Música de Castelló Salvador Seguí.

En 2020 ha finalitzat el Doctorat en Didàctiques Específiques en l’especialitat de Música a la Universitat de València, ha obtingut una qualificació d’EXCEL·LENT amb menció CUM LAUDE.