Sergio García

Catedràtic de piano Música i Arts Escèniques (2005) i Catedràtic de repertori per a instruments (2018) pertanyent al cos de Música i Arts Escèniques.

Títol Superior de Música en l’especialitat de Piano pel Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València (1997). Títol Professional de Música en l’especialitat de Piano pel Conservatori Professional de Música de València (1989). Màster en Ensenyances Artístiques Superiors d’Estudis Avançats en investigació per la Internacional Valencian University (2017).

En 1997 obté el Títol Superior de Música de piano sota la influència dels pianistes Mario Monreal, Adolfo Bueso i Marisa Blanes, entre d’altres. També cal destacar la tutela de Xavi Torres, Salvador Seguí i Eduardo Montesinos.

Ha realitzat concerts com a solista amb la Banda Unió Musical “El Xúquer”, com a piano sol en el Teatre Auditori de Sumacàrcer i com a repertorista juntament amb Maria Antonia Riezu (trompa natural) i amb J. Pamblanco (soprano).

A més a més, ha estat Teclista Titular a l’Orquestra de la Universitat de València (1986-88), Jove Orquestra del Palau de la Música (1989-1990), Milleium Musicae (2000-02) i Societat Musical Barri de Malilla (2008).