María Lorenzo

  • Departament: Piano
  • Assignatura que imparteix: Piano Aplicat i Piano complementari
  • Correu electrònic: m.lorenzolorenzo@edu.gva.es

Va acabar els seus estudis de piano en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb matrícula d’honor en la classe del professor rus Leonid N. Sintsev. Posteriorment va realitzar estudis de Postgrau en Especialització Pianística en el Conservatori Estatal Rimski-Korsakov de Sant Petersburg amb la professora Nadiesda Eysmont. La seua formació es complementa també amb la interpretació de música antiga amb teclats històrics: fortepiano i clau.

Com a solista ha oferit recitals en diferents sales d’Espanya i Rússia. Com a pianista de música de cambra forma part de diferents formacions instrumentals i vocals participant en nombrosos concerts.

La seua labor docent s’ha desenvolupat com a pianista acompanyant en el Conservatori Superior de Música de Castelló, el Conservatori Superior de Música de Canàries, el Conservatori Professional de Música Mestre Tàrrega de Castelló i el Conservatori Professional de Música Mestre Feliu de Benicarló. És funcionària per oposició del cos de professors de música i arts escèniques en l’especialitat de piano.