Carlos Sellés Martínez

• Departament: Piano
• Assignatura que imparteix: Repertori amb Piano per a Instruments
• Correu electrònic: sellesma@hotmail.com

Realitza els seus estudis professionals en el Conservatori de Música Ana María Sánchez d’Elda amb els professors Sergio González i Cristina Martínez Albert, després dels quals ingressa en el Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló on finalitza els seus estudis superiors sota la tutela del pianista Brenno Adechi Ambrosini. Màster d’Ensenyaments Artístics en Interpretació i Investigació de la Música pel Conservatori Superior de Música Oscar Esplá d’Alacant sota la tutela del pianista Jesús Mª Gómez Rodríguez.

Entre els anys 2010 i 2013 amplia la seua formació pianística amb Josep María Colom en l’Acadèmia Musikeon de València. Paral·lelament rep consells en cursos amb pianistes de talla internacional com: Ana Guijarro, Guillermo González, Elena Orobio, Kateryna Popova, Massimo Somenzi, Jordi Vilaprinyó, Claudio Martínez-Mehner, Miguel Ituarte, Irene Russo, Constantin Sandu, Pascal Rogé, Adolf Hennig, Anna Jastrzebska-Quinn i Paola Bruni; així com estades en diversos països amb: Emanuel Ferrer-Laloe (França), Carol Carniel (França), David Kuyken (Holanda), Brenno Ambrosini (Alemanya).

Entre les seues últimes actuacions destaquen els seus concerts com a solista a l’Auditori de la Diputació d’Alacant o el Gran Teatre d’Elx. Encara que gran part de la seua activitat artística està vinculada a la docència manté una activitat constant com a pianista de diverses formacions cambrístiques realitzant actuacions principalment a la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Múrcia. Ha sigut pianista de diverses formacions corals destacant el Cor Universitari d’Alacant.

Ha impartit classes en els següents centres:

Conservatori Superior de música de Castella-la Manxa
Conservatori Superior de música Oscar Esplá d’Alacant
Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló
Conservatori Professional de Música d’Almansa
Conservatori Professional de Dansa d’Albacete
Conservatori Professional de Dansa de Puertollano