Tino Carreño

  • Departament: Pedagogia
  • Assignatures que imparteix: Gestió musical
  • Correu electrònic: tinocarreno@gmail.com

Doctor en “Gestió de la cultura i del patrimoni” per la Universitat de Barcelona. Postgraduat en “Producció i gestió de l’espectacle en viu” per la Universitat de Barcelona. Llicenciat en “Ciències econòmiques i empresarials” per la Universitat de València i en “Art dramàtic” per l’ESAD de València.

Actualment, al camp de la docència, a més de professor al Conservatori superior de Música de Castelló de l’assignatura “Gestió musical”, és docent de la Facultat d’Economia i empresa de la Universitat de Barcelona vinculat al Màster universitari en Gestió cultural. Durant els últims anys, ha impartit classes en diverses universitats i escoles públiques i privades al voltant de la gestió i producció de l’espectacle en viu, dels festivals artístics i del perfil del gestor cultural.

A l’àmbit de la investigació, és autor d’articles, de capítols de llibre i de diversos estudis per a organitzacions públiques i privades sobre el perfil dels treballadors de la cultura i de gestió de festivals artístics i de fires d’arts escèniques i música. Assenyalar també que per la seva tesi doctoral “La gestión de festivales en tiempos de crisis” va rebre el Premi extraordinari de Programa de doctorat de la Universitat de Barcelona i va guanyar el Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’estudis de gestió cultural.

www.tinocarreno.com