Dra. Isabel Agut Font

  • Departament : Pedagogia – Àrea Guitarra
  • Cargo: Vicedirectora
  • Assignatures que imparteix: Guitarra Interpretació i Pedagogia, Didàctica de la Interpretació (Màster en ensenyaments artístics en interpretació musical i investigació aplicada CSM “Salvador *Segui”), TFT, El recital com base per a una investigació performativa (Màster Didàctica de l’UJI).
  • Correu electrònic: maif.isa@hotmail.com

Professora Superior de Música, especialitat de Guitarra, pel Conservatori Superior de Música de València; Màster en Estètica i Creativitat Musical (Universitat de València), Màster en Evaluació i qualitat docent (Universitat Politècnica de València), i Màster en Gestió i direcció d’indústries culturals (Universidad Europea Miguel de Cervantes-Fundación Iberoamericana de las Industrias culturales y creativas); Doctora per la Universitat Jaume I de Castelló.

Actualment és catedràtica de guitarra del Conservatori Superior de Música de Castelló (ISEACV). També impartí docència al Departament de Didàctica de la música de la Universitat Jaume I entre els anys 2001 i 2011. Ha estat coordinadora dels projectes «Culturarts “Il Casanova”» (2014) i «Culturarts “Candelas”» (2015) de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

En investigació, ha participat en diversos projectes d’innovació educativa de la Universitat Jaume I de Castelló, com ara «Diseño y desarrollo de experiencias piloto interdisciplinares de educación musical y educación artística en los estudios de Maestro» i «Màster d’Educació Secundària, amillorament i innovació educativa» i en el «VII Plan de Formación para las Prácticas Internacionales».

En l’àmbit de la gestió acadèmica, és vicedirectora del Conservatori Superior de Música de Castelló, en el qual a més ha sigut Cap del Departament de Pedagogia, coordinadora del Màster en Ensenyaments Artístics d’Interpretació musical i Investigació aplicada, i membre del Grup de Treball de AC de l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la CV.