Javier Barambio Canet

  • Departament: Música Antiga, Música de Cambra i Orquestra
  • Assignatura que imparteix: Música de Cambra
  • Correu electrònic: barambio_jav@gva.es

Natural de Llombai, inicia els seus estudis a l´escola de música “José Cardona Lahoz” d´aquesta mateixa localitat, i finalitza els estudis superiors al conservatori “Joaquín Rodrigo” de València, amb els catedràtics d´oboé Francisco Salanova i Jesús Fuster.

Amplia coneixements a la Universitat de València amb el professor d´oboé Juan Manuel González Lumbreras, on obté el “Màster en Pedagogía Musical”. Ha rebut també classes de Juan Carlos Báguena (Catedràtic d´oboé del conservatori superior de música de Madrid) i de Jorge Pinzón (oboé solista del teatre municipal de Santiago de Chile). En 2017 obté el “Máster Universitario en Investigación Musical” per la Universitat VIU (Universitat Internacional de València).

Ha col.laborat amb la Banda de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, amb la qual ha enregistrat diversos CD, amb la Jove Orquestra Simfònica de Castelló i amb l´Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. És membre actiu dels grups de cambra “Harmonie Ensemble”, “Grup Illana” i “AGR Nonet”.

Ha sigut professor d´oboé als conservatoris professionals de Soria, Valladoid, Palencia i Alacant. Actualment, és catedràtic interí de Música de Cambra al conservatori superior de música “Salvador Seguí” de Castelló de la Plana.