José Enrique Bouché

  • Departament: Corda
  • Assignatures que imparteix: Violoncel
  • Càrrec:Coordinador de la formació del professorat
  • Correu electrònic: je.bouchebabiloni@iseacv.gva.es

Estudis de cello amb D. Ramia, J. A. Ros, R. Ramos (alumne de Tortelier i Flachot) i M. Cervera (deixeble de Cassadó i Tortelier). Premi d’Honor de Fi de Grau Superior en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid.

En el camp de la música de cambra i com a solista ha realitzat concerts a Espanya, França, Itàlia, Regne Unit, Portugal, Romania, Suïssa, Noruega, Grècia, l’Argentina, Xile, l’Uruguai, el Brasil, Turquia, El Salvador, el Japó, la Xina i E.E.U.U.

Ha exercit la docència com a professor numerari en els conservatoris Superior de Saragossa, C.P. de Salamanca, C.P d’Alcalá de Henares i C.P. “Adolfo Salazar” (Madrid) i com a professor associat de violoncel en el Conservatori Superior de les Illes Balears i de pedagogia de la corda en la Universitat Internacional Valenciana-VIU. Ha sigut Director del “Màster Universitari d’Interpretació i Investigació Musical” de la Universitat Internacional Valenciana-VIU. Ha impartit classes magistrals en conservatoris i universitats d’Espanya, Itàlia, Romania, Holanda, Turquia, Bèlgica, Grècia i Sèrbia.

És Co-director Artístic del festival internacional “Cellosmagics”  (https://www.cellosmagics.org) y Coordinador Adjunto de la “Mediterranean Network for Music” (https://mednet4music.weebly.com).

Web: www.joseenriquebouche.com