Daniel García González

  • Departament: Piano
  • Assignatures que imparteix: Repertori amb Piano per a Instruments
  • Correu electrònic: garcipiano87@gmail.com

Daniel García González, pianista requenense, va realitzar els seus estudis professionals al Conservatori “Mariano Pérez Sánchez” de Requena. Posteriorment va cursar el Grau Superior al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo” de València, acabant aquest amb la professora i musicòloga Victòria Alemany. Va ampliar estudis i va rebre masterclass de professors com Joseph Mardon, Rafael Salinas, Jesús María Gómez, Carles Marín, Carles Apellániz, Pascal Marignan, Guillermo González o Fali Pavri.

Destaquen les seues interpretacions com a solista amb orquestra d’obres com el Concert 19 de Mozart, Nits als Jardins d’Espanya de Falla o la Fantasia Espanyola de Vila. Del 2014 al 2016 va realitzar un Màster d’interpretació pianística a l’Acadèmia de Música i Teatre de Tallinn (Estònia), amb el professor i concertista Ivari Ilja.

Col·labora amb l’associació ASREMUS, posant música a alguns dels seus projectes musicològics, que se centren en la investigació i la recopilació de l’obra de músics oblidats o desconeguts. Ha enregistrat un disc amb les peces per a veu i piano del compositor Pedro Sosa i n’està preparant un altre amb l’obra per a piano de Mariano Pérez Sánchez.