Santiago Pérez Fernández

  • Departament: Vent – Fusta
  • Càrrec: Cap de Departament
  • Assignatura que imparteix: Clarinet
  • Correu electrònic: perez_sanfer@edu.gva.es

Naix a Bunyol, on comença els seus estudis musicals a la Societat Musical “La Artística”, finalitzant-los en Conservatori Superior de Música de València amb el professor José Cerveró.

Amplia els seus estudis en “L’Escola de Música de Barcelona” amb Joan Enric Lluna, obtenint el Títol de Llicenciat en Interpretació (Performers) de la Guildhall School of Music & Drama de Londres. Posteriorment, perfecciona els estudis musicals a L’Accademia Inernazionale di Musica “Lorenzo Perosi” de Biella (Itàlia) amb els professors Antony Pay i Thomas Friedli.

És Màster en Interpretació i Pedagogia Musical per la Universitat de València.

Ha sigut membre fundador de la JORVAL (Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana), actuant també com a solista en varies ocasions i ha col.laborat , entre d’altres, amb l’Orquesta de València, Orquestra de la Comunitat Valenciana (Palau de les Arts), Banda Municipal de València, Orquestra “Ciudad de Córdoba”, Orquestra del Gran Teatre del Liceu i l’Orquesta de la Ópera de Flandes (Bélgica).

Va ser guardonat amb el 2on premi al Torneig Internacional de Música (T.I.M.) celebrat a Roma, realitzant posteriorment una gira de recitals en distintes ciutats d’Itàlia.

És integrant de l’ensemble Edetania Camerata i del quintet de vent Vent-a-Cinc.
Actualment és professor al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló i clarinet solista de la Orquestra Simfònica de Castelló.