Luis Alapont

  • Departament: Vent – Fusta
  • Assignatura que imparteix: Fagot
  • Correu electrònic: alapont_lui@gva.es

Natural de Guadassuar (València), inicia els seus estudis a l’Escola de la “Societat Musical Santa Cecília” de la mateixa localitat. Realitza el Grau Professional de Fagot al Conservatori “Mestre Vert” de Carcaixent de la ma del professor Julio Pallás.

Va obtindre el Títol Superior en l’especialitat de Fagot al Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València de la ma dels professors José Enguídanos i Juan Iznardo.

Va perfeccionar estudis amb el professor Jose Miguel Rodilla.

En el camp de la música de cambra ha participat amb diverses formacions i ha col·laborat amb agrupacions professionals com l’Orquestra “Ciutat de Palma” o la Banda Municipal d’Albacete, encara que ha desenvolupat la major part de la seua carrera professional dedicat a la docència.

Així trobem que ha sigut professor de Fagot als Conservatoris Professionals de Ferrol, Ourense, Ciudad Real, Almansa, Puertollano, Carlet, Ontinyent, Torrent, Castelló, Elda i Alacant.

Durant els cursos 2015-2016 i 2016-2017 va realitzar la seua tasca docent com a professor de Fagot al Conservatori Superior de Música “Oscar Esplá” d’Alacant i en l’actualitat és professor en l’especialitat de Fagot al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló.