Julio Pallás Magraner

  • Departament: Vent – Fusta
  • Assignatura que imparteix: Fagot
  • Correu electrònic: pallas_jul@gva.es

Realitza els seus estudis musicals en el Conservatori Superior de Música de València amb el professor D. José Enguidanos Arastey, obtenint Premis d’Honor en els Graus Mitjà i Superior.

Ha realitzat estudis de perfeccionament amb els professors J. Meszaros, O. Danzi, D. Damiano, V. Menghini i F. Warnock.

Com a professor ha realitzat cursos de perfeccionament per tot el territori nacional.

Va ser  membre fundador d’agrupacions com, Promúsica Instrumentalis Ensemble, Zelenka Ensemble, Quintet Manuel Palau i del Quintet Cuesta.

Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica de València, Grup Mare Nostrum, Llevant Ensemble, Grup Instrumental de València, Orquestra de Cambra Joaquín Rodrigo i Orquestra Nacional d’Espanya, ha realitzant enregistraments en diversos segells discogràfics i Ràdio Nacional d’Espanya i Televisió.

Ha sigut professor en els següents conservatoris: Conservatori “Mestre *Vert” de Carcaixent (València), Conservatori Professional d’Almansa (Albacete), Conservatori Professional de Cullera (València), Conservatori Professional “Perfecto Garcia Chornet” de Carlet (València), Conservatori Professional Tenor Cortis de Dénia (Alacant), Conservatori Superior de Música d’Aragó a Saragossa i Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.

En l’actualitat és Catedràtic de Fagot en el Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló i solista de l’Orquestra de Cambra de l’Auditori de Saragossa Grup Enigma (*OCAZEnigma).