Jose Ramón Cantus Parets

  • Departament: Vent – Metall i Percussió
  • Assignatura que imparteix: Trompeta
  • Correu electrònic: jcantusparets@gmail.com

Natural de Tavernes de la Valldigna (València), inicia els seus estudis a l’escola elemental d’aquesta localitat sota la tutela de D.Eduardo Arnau i D.José Castelló. Posteriorment continua els seus estudis al Conservatori Superior de Música de València “Joaquín Rodrigo” amb els professors D.Leopoldo Vidal i D.Vicente Camps on finalitza els seus estudis amb la qualificació d’excel·lent.

Ha realitzat diferents concerts com a solista en diverses agrupacions instrumentals i ha assistit a nombrosos cursos de perfeccionament amb professors i solistes de rellevància internacional com Anthony pLog, James Thompson, Maurici Benterfa, Barbara Butler, Charlie Geyer.

És membre fundador de l’agrupació “Perkmetall Sextet” (quintet de metalls i percussió), la qual ha realitzat nombrosos concerts de diferents estils en localitats d’àmbit nacional.

Des de l’any 1997 forma part del cos de professors i Arts Escèniques de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, i en l’actualitat i des de l’any 2015 ocupa una plaça com a professor de trompeta al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló de la Plana.