Alejandro Lluch

  • Departament: Piano
  • Assignatura que imparteix: Repertori amb Piano per a Instruments
  • Correu electrònic: allluab@gmail.com

Comença els seus estudis musicals a l’edat de 8 anys a la Banda de Música L’Amistat de Quart de Poblet, realitzant posteriorment els estudis professionals de música al Conservatori de Riba-Roja de Túria amb el pianista David Gómez. En 2006 obté el Títol Superior de música de piano sota la tutela del professor Paco Baró. Posteriorment, realitza diversos cursos de perfeccionament pianístic i cambrístic amb diversos professors de reconegut prestigi: Brenno Ambrosini, Pablo Gomez, Luca Chiantore, Lidia Stratulat, Josep Colom, Anatol Ugorski, Anna Jastrzebska-Quinn, Franciso Escoda, Eugene Indjic, i amb especial relevància, Ana Guijarro, amb qui va obtindre el Premi Luis Bertrand en el XXI curs internacional de Música Matisse.

Per altra banda, es llicència en Història i ciències de la música per la Universitat de Salamanca, i obté el Màster Universitari en Patrimoni Musical per la UNIA, UGR i UNIOVI. Així com el Màster Universitari en Interpretació Musical de la Universitat Internacional Valenciana.

Sempre ha compaginat la seua activitat acadèmica amb l’activitat docent, destacant la labor de professor de piano al Conservatori Professional de Música Mestre Molins de Quart de Poblet. Des de l’any 2017 és funcionari interí del Cos de Catedràtics de Música i Arts Escèniques, com a professor de Repertori amb piano per a instruments.