Javier Berbis

  • Departament: Música de Cambra i Orquestra
  • Càrrec: Coordinador de Tecnologies de la Informació i Comunicació
  • Assignatures que imparteix: Música de Cambra, Grans Conjunts Instrumentals, Práctica Orquestral i Ensemble Contemporani
  • Correu electrònic: j.berbislopez@iseacv.gva.es

És titulat superior en flauta travessera l’any 2011 pel Conservatori Superior de música “Salvador Seguí” de Castelló. És màster en música per la Universitat Politècnica de València l’any 2017.

Destaca en la seua trajectòria musical la pràctica en la música de cambra i el seu compromís amb la creació contemporània i la música d’avantguarda que l’han conduit a estrenar des del 2008 una gran quantitat d’obres dirigides a la flauta travessera de compositors de distintes nacionalitats. Ha col·laborat en grups i ensembles de música contemporània com Art’s XXI o Nomos Grup en el Palau de la Música de València, i també en aules i masterclass de composició contemporània i electroacústica. Ha participat en diverses edicions del VIPA’s Festival en l’estrena d’obres de cambra i solista. Ha interpretat concerts per a flauta del repertori clàssic. Ha sigut professor de música de cambra per a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana des de 2016 i professor de flauta travessera en el Conservatori Superior de Música “Manuel Massotti Littel” de Murcia en 2018-2019.

En l’actualitat és professor del departament d’orquestra i música de cambra al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló. Compagina l’activitat docent amb la pràctica investigadora. També, és flauta solista d’Ensemble d’Arts des de la seua creació en 2012, dedicant-se a l’estrena d’obres emmarcades en un llenguatge d’actualitat, així com la fusió de diferents disciplines artístiques i tecnologies per a les arts.