Dr. Guillem Escorihuela Carbonell

  • Departament: Música Antiga, Música de Cambra i Orquestra
  • Càrrec: Coordinador de Música de Cambra i de Formació del Professorat
  • Assignatures que imparteix: Música de Cambra, Pràctica Artística, Seminaris i Tallers, Taller Específic i La formació artística del compositor i de l’intèrpret (màster UJI).
  • Correu electrònic: escorihuela_gui@gva.es
  • https://conservatorisuperiorcastello.academia.edu/GuillemEscorihuela

Realitza els estudis de flauta travessera al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, amb el catedràtic Joaquín Gericó. És Doctor en Didàctica de la Música per la Universitat de València.

A més, obté el Màster en Interpretació Musical en l’especialitat de Flauta per la Universidad Internacional de Andalucía. Així com el Màster en Professor d’Educació Secundària i Màster en Investigació en Didàctiques Específiques (Música) per la Universitat de València.

Col·labora en distintes revistes especialitzades, presentant publicacions i comunicacions per a mitjans tant nacionals com internacionals, així com en congressos i seminaris.

En l’àmbit artístic col·labora amb l’Orquestra de València, Simfònica de Castelló i Banda Municipal de Bilbao, així com als grups Ensemble Palau, Ensemble Col·legno, Harmonie Ensemble, Madrid Festival Orchestra, Kissar Ensemble o Camerata Eutherpe. A més, actúa regularment a cicles de cambra de la Comunitat Valenciana en diverses formacions a dúo i trio, destacant les aparicions al cicle Música a la Capella de la Universitat de València o la integral dels quartets de Mozart per a flauta junt al Cuarteto de Cuerda Valencia.

En l’àmbit docent, ha sigut professor en diferents escoles de música i Conservatoris Professionals de la geografia valenciana, des de 2015 forma part del claustre de professors del Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló.

https://conservatorisuperiorcastello.academia.edu/GuillemEscorihuela