Dr. Guillem Escorihuela Carbonell

  • Departament: Música Antiga, Música de Cambra i Orquestra
  • Càrrec: Coordinador de Música de Cambra i de Formació del Professorat
  • Assignatures que imparteix: Música de Cambra, Pràctica Artística, Seminaris i Tallers, Taller Específic i La formació artística del compositor i de l’intèrpret (màster UJI).
  • Correu electrònic: escorihuela_gui@gva.es
  • https://conservatorisuperiorcastello.academia.edu/GuillemEscorihuela

Doctor en didàctica de la música per la Universitat de València (2017). És titulat superior en Música, especialitat Flauta Travessera, pel Conservatori Superior de València (2010). Màster en Professor d’Educació Secundària (2011) i Investigació en Didàctiques Específiques (2012) per la Universitat de València. Màster en Interpretació Musical per la Universitat Internacional d’Andalusia (2012).

Presenta publicacions i comunicacions en el camp de l’educació performativa i la seua pròpia investigació. A més, des de 2014 publica regularment crítiques i ressenyes per a la revista musical Dotze Notes. També ha sigut convidat com a professor en la Escola Superior de Música de Lisboa (2019) i el Conservatori Statale di Musica Alfredo Casella de l’Aquila (2020).

En l’àmbit artístic col·labora amb l’Orquestra de València, Simfònica de Castelló, Banda Municipal de Bilbao, així com amb els grups Ensemble Palau, Orquestra de cambra Eutherpe, Ensemble Col·legno, Harmonie Ensemble o Kissar Ensemble. Actua regularment en cicles de música de cambra al voltant de la Comunitat Valenciana en diverses formacions a duo i trio, destaquen les seues aparicions amb la pianista Sonia Sifres o la integral dels quartets de Mozart per a flauta, juntament amb el Quartet de corda València.

És professor del Departament de Música de Cambra i Orquestra del Conservatori Superior de Música de Castelló. És secretari de la Comissió Acadèmica de Títol del Màster en ensenyaments artístics d’interpretació musical i investigació aplicada, i forma part de la Comissió d’avaluació de la investigació de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana. Col·labora com a professor a la Universitat Jaume I i la Universitat Internacional de València, en el Màster en Didàctica de la Música i el Màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària, també ha participat en la direcció de Treballs Fi de Màster per a la Universitat Rei Joan Carles.

https://conservatorisuperiorcastello.academia.edu/GuillemEscorihuela