Dr. David Monrabal García

  • Departament: Corda
  • Càrrec: Cap de Departament
  • Assignatures que imparteix: Contrabaix i música de cambra
  • Correu electrònic: monrabal_dav@gva.es

Natural de València. Inicia els seus estudis musicals al Centre Musical Paternense de Paterna, continuant-los en els conservatoris de Llíria, Alacant i València, rebent classes de contrabaix dels professors Miguel Llopis Bernat, Francisco Roche Raga i Josep Hernández i Navarro. Amplia la seva formació en el departament de Pràctiques Pedagògiques del Conservatori Tchaikovsky de Moscou, amb els professors Lev Rakov i Mijail Kekshoev.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Antonio García Araque, Emilio Maravella, Franco Petracchi, Rustem Gavdullin, Evgueny Kolosov, etc. Ha col·laborat amb agrupacions com l’Orquestra de la Universitat de València, Banda Municipal d’Alacant, Banda Municipal de La Corunya, Orquestra Simfònica d’Alacant, Real Filarmonía de Galícia, Orquestra Simfònica de Múrcia, Orquestra Ciutat d’Elx, etc., a més de diverses formacions cambrístiques. És membre de l’octet de vent i contrabaix Harmonie XXI.

Ha estat professor de contrabaix del Patronat de Música i Dansa de Xabia, Escola Hipòlit Martínez de València, Centre Musical Paternense de Paterna, Conservatori Professional de Música d’Ourense, Conservatori Superior de La Corunya, Conservatori Professional de Salamanca, Conservatori Professional de Múrcia, Conservatori Superior de Múrcia. Actualment desenvolupa la seva labor docent en el Conservatori Superior de Castelló.