Ramón Pastor

  • Departament: Composició
  • Assignatures que imparteix: Composició.
  • Correu electrònic: ramondepastor@hotmail.com

– València. Estudis en el Conservatori de València: piano, violí, composició, direcció d’orquestra, etc… i on més tard va ser professor d’Harmonia i Orquestra i composició. Obtenint Premi Extraordinari de Piano. Harmonia. Contrapunt i Fugida. Composició. Estudis de composició amb T. Marc, E. Halffter.


Amplia els seus estudis en el Conservatori de París on obté els màxims guardons. I en L´Ecole Normal de París on obté el Premi Superior de composició amb mestres i compositors de diverses tendències, com Alain Weber, Edith Lejet principalment entre altres. A Espanya composició amb T. Marc, E. Halffter.


· premis internacionals, Primer Premi de la Societat d’Autors d’Espanya (SGAE) 1989,; el Premi València de Composició de Música per a Banda (1991), etc.


· Estrena en diferents països . Amb l’orquestra de València va estrenar el seu poema simfònic Ainulindale, direcció de M. Galduf. En 2016 actua com a pianista en l’estrena de la seua cantata Ab Urbs Condita obra per a cor, solistes, dos pianos i percussió.


Va seguir estudis de Direcció d’Orquestra amb diversos mestres, Dominique RouitsGarcía Asensio, Ros Marbá


En 1991 s’estrena la seua òpera L´Última Llibreria,, a València, amb l’orquestra RTV Nacional de Bucarest. Amb aquesta orqedita el CD de la seua 3a Simfonia i del seu Concert per a piano i orquestra.


-Ha sigut Director titular de diverses bandes de València.


Les seues obres van ser obligades en el certamen de València i d’Altea


Actualment fa classe de composició en Conservatori Superior Castelló